Cadastru Galati. Intabulare. Carte Funciara Galati.

Cadastru  Intabulare. Carte Funciara Galati. 

Va oferim servicii profesioniste de cadastru si intabulare in Galati la cel mai bun pret.

Folosindu-ne de experienta acumulata de-a lungul timpului in lucrarile de cadastru efectuate pana acum, suntem in masura sa va oferim servicii de calitate pentru cadastru si intabulare in municipiul si judetul Galati – judetele Braila si Tulcea dar si alte zone ale tarii ( in functie de proiectele Dvs. ).

 

Ce este cadastrul ? Ce este intabularea ? Cand am nevoie de cadastru si intabulare ?

  • Cadastrul este sistemul unitar și obligatoriu de evidență tehnică, economică și juridică a tuturor imobilelor de pe un teritoriu administrativ. Altfel spus, cu ajutorul cadastrului se inregistreaza date complete privind bunurile imobile ( terenuri, case, cladiri, constructii, apartamente, etc ). Aceste date privesc identificarea, masurarea exacta, pozitia si reprezentarea acestora in planul cadastral, proprietarul,
  • Intabularea sau inscrierea in cartea funciara este operatiunea de transcriere a datelor obtinute in urma finalizarii masuratorilor si a documentatiei cadastrale, a drepturilor reale imobiliare, personale, alte raporturi juridice cu privire la imobil. Mai simplu spus, intabularea ( inscrierea in cartea funciara ) se comporta ca si cartea de identitate pentru un autoturism sau actul de identitate al unei persoane.
  • Avem nevoie de cadastru si intabulare la momentul instrainarii imobilelor ( vanzare-cumparare, donatie, schimb, etc. ), sau atunci cand, in cazul unui credit ipotecar, se instituie ipoteca asupra imobilului, ori doar atunci cand proprietarul vrea sa aiba o siguranta sporita asupra dreptului sau de proprietate.

Serviciile noastre de cadastru si intabulare cuprind nu numai realizarea din punct de vedere tehnico-juridic a cadastrului obiectivelor, dar si consultanta completa si gratuita pentru problemele Dvs in domeniul cadastrului.


Descopera serviciile noastre de cadastru si intabulare in Galati sau alte regiuni