Cadastru Galati. Intabulare. Carte Funciara Galati. 

Va oferim servicii profesioniste de cadastru si intabulare in Galati la cel mai bun pret.

Folosindu-ne de experienta acumulata de-a lungul timpului in lucrarile de cadastru efectuate pana acum, suntem in masura sa va oferim servicii de calitate pentru cadastru si intabulare in municipiul si judetul Galati – judetele Braila si Tulcea dar si alte zone ale tarii ( in functie de proiectele Dvs. ).

Vezi mai multe detalii sau Cere ACUM oferta personalizata !

Ce este cadastrul ? Ce este intabularea ? Cand am nevoie de cadastru si intabulare ?

  • Cadastrul este sistemul unitar și obligatoriu de evidență tehnică, economică și juridică a tuturor imobilelor de pe un teritoriu administrativ. Altfel spus, cu ajutorul cadastrului se inregistreaza date complete privind bunurile imobile ( terenuri, case, cladiri, constructii, apartamente, etc ). Aceste date privesc identificarea, masurarea exacta, pozitia si reprezentarea acestora in planul cadastral, proprietarul,
  • Intabularea sau inscrierea in cartea funciara este operatiunea de transcriere a datelor obtinute in urma finalizarii masuratorilor si a documentatiei cadastrale, a drepturilor reale imobiliare, personale, alte raporturi juridice cu privire la imobil. Mai simplu spus, intabularea ( inscrierea in cartea funciara ) se comporta ca si cartea de identitate pentru un autoturism sau actul de identitate al unei persoane.
  • Avem nevoie de cadastru si intabulare la momentul instrainarii imobilelor ( vanzare-cumparare, donatie, schimb, etc. ), sau atunci cand, in cazul unui credit ipotecar, se instituie ipoteca asupra imobilului, ori doar atunci cand proprietarul vrea sa aiba o siguranta sporita asupra dreptului sau de proprietate.

Serviciile noastre de cadastru si intabulare cuprind nu numai realizarea din punct de vedere tehnico-juridic a cadastrului obiectivelor, dar si consultanta completa si gratuita pentru problemele Dvs in domeniul cadastrului.

Cere ACUM oferta ! sau apeleaza 0743.968.432 ! – Cadastru Galati

Descopera serviciile noastre de cadastru si intabulare in Galati sau alte regiuni

 

favicon Cadastru Galati. Intabulare. Carte Funciara Galati.  Cadastru Galati. Intabulare. Carte Funciara Galati. favicon Cadastru Galati. Intabulare. Carte Funciara Galati.  Cadastru Galati. Intabulare. Carte Funciara Galati.